Kdo zažil atmosféru nad velkou pánví pravé španělské Paelly, bude si chtít ten pocit navozovat znovu a znovu. David @davidvkuchyni představuje jeho verzi s kalamáry a krevetami…
Tuňák má šťavnaté maso plné živin a je téměř bez kostí. Mnozí oceňují, že nemá typickou rybí chuť. Základním pravidlem při jeho přípravě je nepřetáhnout. Maso se nesmí skrz na…
Mohlo by se zdát, že tak jemná chuť rybího masa, jakou má siven severní, se vedle aromatického balzamikového octa úplně ztratí. Opak je však pravdou. Navzájem se skvěle podpoří…
Plná chuť arktického lososa ustojí i výrazné ingredience jako zázvor, česnek, nebo dokonce pálivou omáčku sriracha. Nechme tedy stranou decentní klasiku se solí a citronem a…
Tenhle recept je jako pohlazení. Jen pár jednoduchých přísad, ale sehrají spolu úžasný chuťový koncert. Jen nezapoměňte vybírat skutečně kvalitní suroviny, ať vám koncert…
Martin Kuciel alias pan Cuketka se s námi podělil o recept, který mu vznikal pod rukama z našeho sivena arktického. Děkujeme za něj
Náš siven arktický z farmy Matorka je nejseverněji chovaná sladkovodní ryba. Její jemná chuť nadchne všechny milovníky lososa a rybí gurmány též. Jednoduchou a svižnou…
Nestárnoucí kombinace lososa a kopru je díky původu a přípravě masa povýšená na mistrovskou kulinařinu zvládnutou do 20 minut! :)
Poprosili jsme Marka, který celé Boxxi vymyslel a založil (a sám už se s rybami něco navařil), aby připravil pár svých oblíbených receptů s Boxxi rybkami a mořskými plody.…
Skvělé lehké jarní jídlo, pokud to s holandskou omáčkou zrovna nepřeženete :)
Mexická legenda se spojila s islandským šampionem v netradiční fúzi.