Krevety na grilu s tomatovým přelivem

Jednoduché, rychlé jídlo, kde spolu vše ladí - barvy, vůně i chutě.

 

Grill krevety s tomato přelivem pro 2 osoby

  • 1 stroužek Česnek
  • 100 ml Oliváč
  • 25 ml balsamico
  • 2 Špejle
  • 200 g Chery rajče
  • Petržel
  • chilli paprička
  • Sůl a pepř
  • oblíbené krevety

 

  • Na rajčátkový přeliv si cherry rajčata krájíme napůl, oliváč, balsamico ocet, snítka nasekané hladkolisté petržele, čili paprička (dle chuti), sůl, pepř.
  • Krevety očistíme od slupek – ocásky můžeme ponechat. Napícháme na špejle (tip: špejle namočte na chvilku do vody, aby vám na grilu nehořely). Krevety lehce osolíme, opepříme a grilujeme zprudka dozlatova
  • Krevety přelejeme naloženými rajčátky a podáváme s bílým pečivem