Jednoduché, rychlé jídlo, kde spolu vše ladí - barvy, vůně i chutě.
Grill krevety s tomato přelivem pro 2 osoby
- 1 stroužek Česnek
- 100 ml Oliváč
- 25 ml balsamico
- 2 Špejle
- 200 g Chery rajče
- Petržel
- chilli paprička
- Sůl a pepř
- oblíbené krevety
- Na rajčátkový přeliv si cherry rajčata krájíme napůl, oliváč, balsamico ocet, snítka nasekané hladkolisté petržele, čili paprička (dle chuti), sůl, pepř.
- Krevety očistíme od slupek – ocásky můžeme ponechat. Napícháme na špejle (tip: špejle namočte na chvilku do vody, aby vám na grilu nehořely). Krevety lehce osolíme, opepříme a grilujeme zprudka dozlatova
- Krevety přelejeme naloženými rajčátky a podáváme s bílým pečivem