Tipy a recepty

Filtrovat
15 minut + 3 dny na odležení

Gravlax podle @leaskalova

Tradiční severský gravlax je gurmánskou třešničkou každého dobrého pohoštění. Na přípravu ale nepotřebujete žádnou školu, zvládně ji opravdu každý. 

35 minut

Okouník mořský s mrkvovým pyré

Okouník mořský je lahodná ryba s pevným masem. Místo klasické bramborové kaše k němu vyzkoušejte pyré z pečené mrkve, které je výrazné, ale zase ne tolik, aby zastínilo…

25 minut

Tacos s trhanou treskou a nakládanou cibulí podle @leaskalova

Treska po mexicku? Ano, i tak jí to sluší. Pikantní kabátek s jalapenos a podmanivá chuť koriandru. Lehká avšak zahřívací večeře podle receptu skvělé Lei Skálové pro zimní i…

30 minut

Treska obecná s bramborovým salátem podle @leaskalova

Lea Skálová s našimi rybami už také vaří. V tomto receptu se podělila o její podání vánočního hodu - tresky obecné s lehkým salátem. 

30 minut

Vánoční siven na estragonu podle pana CUKETKY

Siven arktický v polotradiční úpravě podle Martina Kuciela alias pana Cuketky. Děkujeme za recept @cuketka !

30 minut

Treska loin s čočkou beluga na kořenové zelenině

Loin je vysoký bílý sval masa zcela bez kostí. Kvalitou ho můžeme přirovnat ke svíčkové. Je jemné a šťavnaté a s oříškovou chutí černé čočky tvoří harmonický pár, který vašemu…

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".