Mečoun je náš grilovací favorit - má skvělou masitou chuť, kterou podtrhne grilovaný chřest a mangold.
Jednoduchý recept na přípravu grilovaných sardinek - s trochou času vytvoříte velkou parádu, ať už k obědu nebo k večeři s přáteli.
Fenykl a losos pod taktovkou Ley Skálové tvoří dokonale harmonické duo. Vyzkoušejte a vychutnávejte tyto chuťové tóny!
Marek z Boxxi si pro valentýnské menu vybral jako polévku tento cibulový krém s krevetami ve sladkokyselé marinádě. Absolutní třešinku dodají kuličky červeného Kampotského…
Tento recept je součástí nové kuchařky Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která bude brzy v prodeji na našem eshopu i v Boxxi house v Praze. Restart…
Martin Kuciel alias pan Cuketka se s námi podělil o recept, který mu vznikal pod rukama z našeho lososa arktického. Děkujeme za něj
Zavzpomínejte si na dobu minulou a naše nejsladší krevety ponořte do tradiční koktejlové omáčky.
Tento recept přímo oslavuje jaro. Tři druhy zelených jarních plodin s rybou parádně ladí. Bramborová kaše, zdá-li se příliš kalorická, může být vynechána. Bylinkové máslo…
Marek z Boxxi se podělil o svůj recept na lososa s těstovinami. Celkem tradiční úprava je zde v netradičním vylepšení. Kokosové mléko dodá jemnou exotickou chuť a ve spojení s…
Rybí klasika obohacená o letní chutě.
Náš losos je tak lahodný a vlivem šetrného zpracování hned po výlovu a následného šokového zmrazení i absolně bezpečný, že si jej bez obav můžete dopřát i za syrova.…