Salát s chobotnicí je dokonalým spojením mořské lahodnosti a svěží zeleniny. Křupavý mix baby špenátu, rajčat a okurek ladí s jemně uvařenou chobotnicí, která přidává do…
Martin Kuciel alias pan Cuketka se s námi podělil o recept, který mu vznikal pod rukama z našeho sivena arktického. Děkujeme za něj
Mohlo by se zdát, že tak jemná chuť rybího masa, jakou má siven severní, se vedle aromatického balzamikového octa úplně ztratí. Opak je však pravdou. Navzájem se skvěle podpoří…
Náš siven arktický z farmy Matorka je nejseverněji chovaná sladkovodní ryba. Její jemná chuť nadchne všechny milovníky lososa a rybí gurmány též. Jednoduchou a svižnou…
Navoďte si přímořskou atmosféru doma a pusťte se směle do přípravy tohoto oblíbeného letního prázdninového street foodu.
Tenhle recept je jako pohlazení. Jen pár jednoduchých přísad, ale sehrají spolu úžasný chuťový koncert. Jen nezapoměňte vybírat skutečně kvalitní suroviny, ať vám koncert…
Mečoun je náš grilovací favorit - má skvělou masitou chuť, kterou podtrhne grilovaný chřest a mangold.
Jednoduchý recept na přípravu grilovaných sardinek - s trochou času vytvoříte velkou parádu, ať už k obědu nebo k večeři s přáteli.
Fenykl a losos pod taktovkou Ley Skálové tvoří dokonale harmonické duo. Vyzkoušejte a vychutnávejte tyto chuťové tóny!
Tak jednoduché a tak faktastické. S krevetami se dá udělat tolik parády s minimem času. Pusťte se do nich třeba hned! (po rozmrazení tedy.. :))
Marek z Boxxi si pro valentýnské menu vybral jako polévku tento cibulový krém s krevetami ve sladkokyselé marinádě. Absolutní třešinku dodají kuličky červeného Kampotského…
Martin Kuciel alias pan Cuketka se s námi podělil o recept, který mu vznikal pod rukama z našeho lososa arktického. Děkujeme za něj