Tipy a recepty

Filtrovat
20 minut

Salát s chobotnicí

Salát s chobotnicí je dokonalým spojením mořské lahodnosti a svěží zeleniny. Křupavý mix baby špenátu, rajčat a okurek ladí s jemně uvařenou chobotnicí, která přidává do…

20 minut

Siven arktický na pikantní brokolici podle @cuketka

Martin Kuciel alias pan Cuketka se s námi podělil o recept, který mu vznikal pod rukama z našeho sivena arktického. Děkujeme za něj 

30 minut

Siven arktický s balzamikovou cibulkou

Mohlo by se zdát, že tak jemná chuť rybího masa, jakou má siven severní, se vedle aromatického balzamikového octa úplně ztratí. Opak je však pravdou. Navzájem se skvěle podpoří…

20 minut

Siven s restovanou zeleninou a bylinkovou omáčkou podle @Davidvkuchyni

Náš siven arktický z farmy Matorka je nejseverněji chovaná sladkovodní ryba. Její jemná chuť nadchne všechny milovníky lososa a rybí gurmány též. Jednoduchou a svižnou…

20 minut

Smažené kalamárové kroužky podle @davidvkuchyni

Navoďte si přímořskou atmosféru doma a pusťte se směle do přípravy tohoto oblíbeného letního prázdninového street foodu.

20 minut

Krémové špagetové hnízdo s lehce česnekovými krevetami

Tenhle recept je jako pohlazení. Jen pár jednoduchých přísad, ale sehrají spolu úžasný chuťový koncert. Jen nezapoměňte vybírat skutečně kvalitní suroviny, ať vám koncert…

20 minut

Grilovaný mečoun s bylinkovým dipem a grilovanou zeleninou

Mečoun je náš grilovací favorit - má skvělou masitou chuť, kterou podtrhne grilovaný chřest a mangold.

30

Grilované sardinky s toustem, grilovanou kukuřicí a salátem podle @Davidvkuchyni

Jednoduchý recept na přípravu grilovaných sardinek - s trochou času vytvoříte velkou parádu, ať už k obědu nebo k večeři s přáteli.

40 minut

Losos na gratinovaném fenyklu podle @leaskalova

Fenykl a losos pod taktovkou Ley Skálové tvoří dokonale harmonické duo. Vyzkoušejte a vychutnávejte tyto chuťové tóny!

20 minut

Citronové spaghetti s krevetami podle @Davidvkuchyni

Tak jednoduché a tak faktastické. S krevetami se dá udělat tolik parády s minimem času. Pusťte se do nich třeba hned! (po rozmrazení tedy.. :))

60 minut

Krémová cibulačka s krevetami podle Marka z Boxxi

Marek z Boxxi si pro valentýnské menu vybral jako polévku tento cibulový krém s krevetami ve sladkokyselé marinádě. Absolutní třešinku dodají kuličky červeného Kampotského…

40 minut

Polévka s lososem arktickým podle pana CUKETKY

Martin Kuciel alias pan Cuketka se s námi podělil o recept, který mu vznikal pod rukama z našeho lososa arktického. Děkujeme za něj 

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".