Tipy a recepty

Filtrovat
40 minut

Grilovaná treska s brambory a restovanou zeleninou podle @Davidvkuchyni

Léto ještě nekončí - využijte toho babího a při krásném víkendovém večeru si ugrilujte skvělou tmavou tresku.

30 minut

Mořský ďas se širokými nudlemi a petrželovou emulzí

Ryby nejsou časově náročné na přípravu. Což je další důvod k tomu, abychom si je vařili častěji. Stačí pár základních ingrediencí a máte skvělé jídlo. Šťavnaté maso mořského…

20 minut

Pečená treska s restovaným pak choi podle @restartujem

Tento recept je součástí nové kuchařky Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která bude brzy v prodeji na našem eshopu i v Boxxi house v Praze. Restart…

25 minut

Tacos s trhanou treskou a nakládanou cibulí podle @leaskalova

Treska po mexicku? Ano, i tak jí to sluší. Pikantní kabátek s jalapenos a podmanivá chuť koriandru. Lehká avšak zahřívací večeře podle receptu skvělé Lei Skálové pro zimní i…

30 minut

Treska loin s čočkou beluga na kořenové zelenině

Loin je vysoký bílý sval masa zcela bez kostí. Kvalitou ho můžeme přirovnat ke svíčkové. Je jemné a šťavnaté a s oříškovou chutí černé čočky tvoří harmonický pár, který vašemu…

30 minut

Arktický losos s Boxxi sauce podle Marka

Plná chuť arktického lososa ustojí i výrazné ingredience jako zázvor, česnek, nebo dokonce pálivou omáčku sriracha. Nechme tedy stranou decentní klasiku se solí a citronem a…

120 minut

Bisque z lososa a krevetami

Francouzská klasika - vývar z korýšů nebo jejich skořápek. Naše verze ze skeletů z lososa s krevetami. 

1 minuta

Jak otevřít ústřici?

Vychutnávat si moře ve jeho nejintenzivnější podobě už nemusí být jen výjimečnou události při návštěvě restaurace. Dovážíme pro vás ustřice čerstvě vyloven z moře dvakrát týdně…

10 minut

Klasický krevetový koktejl podle Marka z Boxxi

Zavzpomínejte si na dobu minulou a naše nejsladší krevety ponořte do tradiční koktejlové omáčky.

30 minut

Uzený losos s pečenou zeleninou

Uzený losos je považován za delikatesu, kterou si většina z nás dopřeje jen při zvláštních příležitostech. Obsahuje ale hodně bílkovin, hořčík, selen, vitamíny B a D, takže…

30 minut

Steak z tuňáka v citrusové strouhance s wasabi kaší

Tuňák má šťavnaté maso plné živin a je téměř bez kostí. Mnozí oceňují, že nemá typickou rybí chuť. Základním pravidlem při jeho přípravě je nepřetáhnout. Maso se nesmí skrz na…

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".