Léto ještě nekončí - využijte toho babího a při krásném víkendovém večeru si ugrilujte skvělou tmavou tresku.
Ryby nejsou časově náročné na přípravu. Což je další důvod k tomu, abychom si je vařili častěji. Stačí pár základních ingrediencí a máte skvělé jídlo. Šťavnaté maso mořského…
Tento recept je součástí nové kuchařky Restart jídelníček: Zdravé jídlo 2x denně, která bude brzy v prodeji na našem eshopu i v Boxxi house v Praze. Restart…
Treska po mexicku? Ano, i tak jí to sluší. Pikantní kabátek s jalapenos a podmanivá chuť koriandru. Lehká avšak zahřívací večeře podle receptu skvělé Lei Skálové pro zimní i…
Loin je vysoký bílý sval masa zcela bez kostí. Kvalitou ho můžeme přirovnat ke svíčkové. Je jemné a šťavnaté a s oříškovou chutí černé čočky tvoří harmonický pár, který vašemu…
Plná chuť arktického lososa ustojí i výrazné ingredience jako zázvor, česnek, nebo dokonce pálivou omáčku sriracha. Nechme tedy stranou decentní klasiku se solí a citronem a…
Francouzská klasika - vývar z korýšů nebo jejich skořápek. Naše verze ze skeletů z lososa s krevetami.
Vychutnávat si moře ve jeho nejintenzivnější podobě už nemusí být jen výjimečnou události při návštěvě restaurace. Dovážíme pro vás ustřice čerstvě vyloven z moře dvakrát týdně…
Zavzpomínejte si na dobu minulou a naše nejsladší krevety ponořte do tradiční koktejlové omáčky.
Uzený losos je považován za delikatesu, kterou si většina z nás dopřeje jen při zvláštních příležitostech. Obsahuje ale hodně bílkovin, hořčík, selen, vitamíny B a D, takže…
Tuňák má šťavnaté maso plné živin a je téměř bez kostí. Mnozí oceňují, že nemá typickou rybí chuť. Základním pravidlem při jeho přípravě je nepřetáhnout. Maso se nesmí skrz na…