Exkluzivní steaky

Nejprodávanější
Výpis produktů
Sušené hovězí s kampotským pepřem – gurmánský zážitek v každém soustu.
Hovězí jerky NATURAL – čistá chuť vyzrálého masa bez kompromisů.
Dva poctivé 200g burgery z prémiového stařeného masa. Maximální šťavnatost a chuť – zážitek, na který nezapomenete.
Vyzrálá kotleta Duroc s kostí z Weinviertelu. Rakouské maso s pevnou strukturou, šťavnatostí a bohatou chutí. Suché zrání min. 21 dní.
Heart of Rump steak z holštýnské jalovice – Simply Steak Prémiový vyzrálý řez z přední části kýty s výraznou chutí a pevnější strukturou. Ideální na steaky. Grass-fed maso z...
Karrekrone z Duroca – suché zrání, šťavnatost a charakter Kotleta s bůčkem na kosti, vyzrálá 21 dní na sucho. Duroc z Weinviertelu – rakouská kvalita s bohatou chutí a tukovou...
Striploin steak z holštýnské jalovice. Jemné, šťavnaté maso s tukovým krytím a mramorováním 4+. Gras fed, Polsko.
Rib Eye Nordic Nature – čistá severská síla Jemně mramorovaný steak z volně paseného ayrshirského volka. Grass-fed z finské divočiny, mokré zrání pro maximální šťavnatost.
Šťavnatý Rib Eye steak z holštýnsko-frýské jalovice, 14 dní mokře stařený, grass-fed kvalita z Polska – pro opravdové milovníky masa.
Striploin z finské jalovice Ayrshire. Krmeno kakaovými boby, jemné maso s nádechem čokolády. Suché zrání 30–40 dní.
Rib Eye z jalovice Ayrshire – finské louky & kakaové boby. Výjimečně šťavnaté maso s jemným čokoládovým nádechem a suchým zráním 30–40 dní.
Král steaků! T-Bone ze selekce Wolowina, suché zrání 30+ dní. Nízký roštěnec & svíčková, dva prsty tlustý. Grain-fed Polsko.
