Tipy a recepty

Filtrovat
20 minut

Poke bowl s lososem podle @leaskalova

Náš losos je tak lahodný a vlivem šetrného zpracování hned po výlovu a následného šokového zmrazení i absolně bezpečný, že si jej bez obav můžete dopřát i za syrova.…

20 minut

Hřebenatky se zeleným jablkem a omáčkou s vermutem podle @leaskalova

Předkrmem z hřebenatek budete za hvězdu. A pro podmanivou kombinaci hřebenatek a vermutu hrozí, že na další chody ani nedojde! :) 

30 minut

Lososovo-krevetový špíz s opečenými bramborami a salátem podle @Davidvkuchyni

Máte rádi lososa? Máte rádi krevety? Milovníci Boxxi - spojte je! Tohle je přesně ten pokrm, který chcete v létě jíst stále dokola, dokud nezůstane mrazák prázdný. Nemusíte ale…

20 minut

Halibut tmavý v citronové krémové omáčce

Halibut je méně známá ryba, která má bohaté bílé maso. Ve formě steaků se hodí dobře také ke grilování, ale v tomto receptu se podíváme, jak rybu zahalit do krémového kabátu s…

20 minut

Opečený losos na bramborovém pyré s citronovou omáčkou podle @Davidvkuchyni

Osvědčená klasika povznesená špetkou kulinařiny na slavnostní oběd či večeři. Pohrajte si s barevností zeleniny, ať máte v každou roční dobu přísun mnoha vitamínů. 

35 minut

Salát s fazolkami, brokolicí a grilovaným halibutem podle @Davidvkuchyni

Pestrobarevné léto je v plném proudu, proto ho musíme oslavit chutným salátem a halibutem - jak jinak, než na grilu?

20 minut

Lososový krém podle @naskokvkuchyni

Jemný krém z lososa z chladných moří se postará o vroucí pohlazení nejen v zimním čase. Svou lahodností si u nás vysloužil místo i na štědrovečerním stole. 

40 minut

Grilovaná treska s brambory a restovanou zeleninou podle @Davidvkuchyni

Léto ještě nekončí - využijte toho babího a při krásném víkendovém večeru si ugrilujte skvělou tmavou tresku.

20 minut

Krevetové curry s rýží podle @davidvkuchyni

Toto curry vykouzlíte během chvilky, ale vzpomínat na jeho chuť budete ještě dlouho. Fantastický asijský evergreen!

15 minut + 3 dny na odležení

Gravlax podle @leaskalova

Tradiční severský gravlax je gurmánskou třešničkou každého dobrého pohoštění. Na přípravu ale nepotřebujete žádnou školu, zvládně ji opravdu každý. 

30 minut

Mořský ďas se širokými nudlemi a petrželovou emulzí

Ryby nejsou časově náročné na přípravu. Což je další důvod k tomu, abychom si je vařili častěji. Stačí pár základních ingrediencí a máte skvělé jídlo. Šťavnaté maso mořského…

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".