Exkluzivní steaky
Nejprodávanější

Sušené hovězí s kampotským pepřem – gurmánský zážitek v každém soustu.

Hovězí jerky NATURAL – čistá chuť vyzrálého masa bez kompromisů.

Dva poctivé 200g burgery z prémiového stařeného masa. Maximální šťavnatost a chuť – zážitek, na který nezapomenete.

Vyzrálá kotleta Duroc s kostí z Weinviertelu. Rakouské maso s pevnou strukturou, šťavnatostí a bohatou chutí. Suché zrání min. 21 dní.

Heart of Rump steak z holštýnské jalovice – Simply Steak Prémiový vyzrálý řez z přední části kýty s výraznou chutí a pevnější strukturou. Ideální na steaky. Grass-fed maso z...

Karrekrone z Duroca – suché zrání, šťavnatost a charakter Kotleta s bůčkem na kosti, vyzrálá 21 dní na sucho. Duroc z Weinviertelu – rakouská kvalita s bohatou chutí a tukovou...

Striploin steak z holštýnské jalovice Red+White. Jemné, šťavnaté maso s tukovým krytím a mramorováním 4+. Gras fed, Polsko.

Rib Eye Nordic Nature – čistá severská síla Jemně mramorovaný steak z volně paseného ayrshirského volka. Grass-fed z finské divočiny, mokré zrání pro maximální šťavnatost.

Rib Eye z finského volka Ayrshire – výjimečně šťavnatý steak s mramorováním 6–10. Grass-fed, bez hormonů, suché zrání min. 14 dní.

Striploin z finské jalovice Ayrshire. Krmeno kakaovými boby, jemné maso s nádechem čokolády. Suché zrání 30–40 dní.

Rib Eye z jalovice Ayrshire – finské louky & kakaové boby. Výjimečně šťavnaté maso s jemným čokoládovým nádechem a suchým zráním 30–40 dní.

Král steaků! T-Bone ze selekce Wolowina, suché zrání 30+ dní. Nízký roštěnec & svíčková, dva prsty tlustý. Grain-fed Polsko.