Mušle sv. Jakuba - Japonsko - 1000g
Kód: FISSFCA003EURDetailní popis produktu
Mušle sv. Jakuba, známé také jako hřebenatky labradorské, jsou vyhlášeným mořským plodem, který nabízí nejen vynikající chuť, ale také mnoho výživových benefitů. Jejich maso má jemnou a sladkou chuť s mírným nádechem oříšků, což z nich dělá oblíbenou volbu pro milovníky mořských plodů. Textura hřebenatek je křehká a málo vláknitá, což dodává jedinečný zážitek při konzumaci.
Výživové hodnoty na 100g výrobku
- Energetická hodnota: 258 kj / 63 kcal
- Bílkoviny: 15 g
- Tuky: 0,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g)
- Sůl: 0,58 g
- Sacharidy: 0 g (z toho cukry: 0 g)
Příprava hřebenatek labradorských je relativně snadná. Můžete je grilovat, péct, smažit nebo vařit. Jsou skvělou volbou jak samostatně jako hlavní chod, tak i jako součást jiných pokrmů – například těstovin, salátů nebo rizot. S jejich přípravou se nemusíte trápit a přesto si můžete vychutnat šťavnaté a chutné maso.
Alergeny
Tento produkt obsahuje měkkýše a může obsahovat stopy ryb a korýšů.
Složení
Hřebenatka kuchyňská (Pecten maximus), bez schránky, syrová, hluboce zmražená.
Způsob skladování
- Teplota skladování: Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
- Uchování u spotřebitele:
- Chladnička (0 až 2 °C): 1 den
- Mraznička (-6 °C): 1 týden
- Mraznička (-12 °C): 1 měsíc
- Mraznička (-18 °C a nižší): Viz datum minimální trvanlivosti uvedené na obalu výrobku.
Způsob produkce a lovu
- Způsob produkce: Lov pomocí drapáků.
- Země odlovu/odchovu: FAO 61 Severovýchodní Pacifik.
- Veterinární schvalovací číslo: Uvedeno na obalu výrobku.
- Zmrazeno dne : Uvedeno na obalu výrobku .
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby a mořské plody |
---|---|
Záruka: | 1 rok při -18 stupních |
Hmotnost: | 1.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Adri & Zoon je rodinná společnost s 40 lety zkušeností s rybami a mořskými plody. Se svou flotilou na Islandu a v Nizozemí a produkčními kapacitami tamtéž je zárukou prvotřídní kvality. Zároveň dbá na udržitelnost rybolovu a produkce a svým přístupem je po desetiletí vzorem pro celý rybí trh.