T-bone Steak Red+White BMS3 - 800g
Kód: 1598Související produkty

Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte variaci ryb a mořských plodů. Tento Boxxi box vám přináší průřez tím nejlepším, co na Boxxi máme. A ještě s ním ušetříte. Obsahuje:...

Objevte výjimečnou chuť arktického lososa v prémiové kvalitě, prakticky bio. Celkem 10 porcí po 150 gramech + 2 porce zdarma!

Kombinace těch nejoblíbenějších islandských ryb ve výhodném Boxxi boxu! Tak neváhejte a ochutnejte tyhle krasavce z nejčistších vod okolo Islandu!

Argentinské červené krevety 16/20 bez hlavy, 1 kg – špička mezi mořskými plody. Pyšní se pevným masem a ideální velikostí. Perfektní pro grilování, saláty i těstoviny. Ryby a...

Mušle sv. Jakuba - Japonsko - 1000g jsou absolutní delikatesou z moře. Tato prémiová kvalita mušlí je ideální pro milovníky ryb a mořských plodů. Perfektní pro přípravu...

Váš nákup vám zabalíme do vašeho soukromého boxu, díky tomu vám vydrží chvíli i v teple. Ideální, pokud si chcete nechat doručit naše rybičky například do práce.

Prvotřídní pravé japonské Wagyu v kvalitě A5 - striploin za bezkonkurenční cenu. Ochutnejte "nebe v hubě".

Rib Eye steak je z vysokého roštěnce, který se nachází v přední části hřbetu. Pořádný kus masa z volka plemene Ayrshire, chovaného na pastvinách ve Finsku. Bez hormonů a...
Detailní popis produktu
Tento prémiový steak se skládá z nízkého roštence a svíčkové, rozdělené charakteristickou kostí ve tvaru T. Na tři prsty tlustý šampion mezi steaky.
Wolowina Red+White - asi nejlepší steakove maso Evropy. 5 zlatých madailí World steak chalange.
Má jemnou, máslovou chuť, křehké maso.
Dodavatel: Emi Food
Původ masa: Simentálská jalovice, dokrm grain fed, Polsko
kombinace suché a mokré zrání cca 20 dní
Doplňkové parametry
Kategorie: | Exkluzivní steaky |
---|---|
Záruka: | Min. trvanlivost 12 dní |
Hmotnost: | 0.8 kg |
EAN: | 08594228830126 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pod značkou Boxxi nabízíme ty nejlepší mořské produkty dodávané výlučně pro nás. Pro vás jsou zárukou té nejvyšší kvality a udržitelného přístupu k rybolovu.