Všechno začalo nápadem na pěstování a prodej bylinek do restaurací. Jenže to, co se zpočátku jevilo jako zkouška ohněm, respektive vodou (nečekané povodně a zničená úroda), nakonec přineslo pěkně ostrý start podniku, který dnes pěstuje a zpracovává jedno z nejlepších chilli na světě. To vše v naší milované zemi. Lukáš Zach v roce 2016 založil společnost, příznačně pojmenovanou Zach's pesto and chilli, která vyrábí pesta ze sušených rajčat, bylinek a chilli papriček a pekelně ostré chilli omáčky. V čem jsou tak jedinečné? Papričky i bylinky si Lukáš pěstuje sám, v zahradnictví ve Zbraslavi u Prahy. Ostatní suroviny pečlivě vybírá tak, aby splnily vysoko nastavený standard kvality. Pro pesto používá výhradně sýry Parmagiano Reggiano DOP 24 měsíců, nebo Pecorino Romano DOP, pro chilli omáčky zase receptury bez alergenů či chemických konzervantů.
I proto se výrobky Zach's pesto and chilli mohou pochlubit již čtrnácti oceněními z ČR, SR, GB a USA, včetně "Chuťových Oscarů" - Great taste award.