Vánoční siven na estragonu podle pana CUKETKY

Siven arktický v polotradiční úpravě podle Martina Kuciela alias pana Cuketky. Děkujeme za recept @cuketka !

  • Doba přípravy:
    30 minut
  • Rybu necháme přes noc v lednici povolit. 

Suroviny

počet porcí

Postup

  • V míse smícháme šalotku, hořcici, ocet a vymícháme hladkou marinádu. Přidáme olej do potřebné konzistence.

  • Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Uvaříme v osolené vodě.

  • Přidáme nasekanou pažitku. Do připravené marinády vložíme uvařené brambory a necháme v chladu 2 hodiny marinovat.

  • Na pánvi rozpálíme olej a porce sivena zprudka osmažíme, nejprve kůží dolů.

  • Poté rybu obrátíme, přidáme kousek másla, snítky estragonu a na mírném ohni necháme dojít. 

Dobrou chuť!
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".