-20% Uzený halibut

Aromatická chuť, pevná textura.

Skutečná rybí delikatesa. Maso této dravé ryby je aromatické, tučnější a velmi bohaté na omega-3 mastné kyseliny. Po vyuzení studeným kouřem zůstane krásně šťavnaté s velmi lahodnou chutí. Výtečné je do salátů, pomazánek, na jednohubky, ale snese i krátkou tepelnou úpravu.

125 Kč100 Kč 100g 1 000 Kč/kg
  • Pro gurmány

Uzený halibut hluboce zmrazený, bez přidané vody, bez kostí

Zdroj ryby: Lovená

Chuť a textura
Aromatická chuť, pevná textura.

Způsob přípravy
Grilování (0 min)
Smažení (0 min)
Vaření v páře (0 min)
Pečení (0 min)

Způsoby použití
přímá komzumace
do quiche i polévky

Nutriční údaje na 100 g

Energie 779 kj / 187 kcal
Bílkoviny 24,8 g
Tuky 8,7 g
Sůl 2,9 g
Sacharidy <0,5 g

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 779 kj / 187 kcal
Bílkoviny 24,8 g
Tuky 8,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g
Sůl 2,9 g
Sacharidy <0,5 g - z toho cukry <0,5 g
Alergeny obsahuje ryby. může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů
Složení halibut grónský, jedlá sůl, cukr

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele
Chladnička 0 až 2 °C 3 dny
Mraznička -6 °C 1 týden
Mraznička -12 °C 1 měsíc
Mraznička -18 °C a nižší Viz datum minimální trvanlivosti
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O PRODUKTU

Latinský název ryby Reinharditus hippoglossoides
Obchodní označení halibut grónský uzený - plátkovaný - bez kostí, hluboce zmrazeno, vakuově baleno
Hmotnost
Celková 100 g
Bez glazury 100 g

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov
Kategorie lovného zařízení háčky a šňůry, vlečné sítě
Země odlovu/odchovu FAO 27.3 - Severní moře
Země původu Česká republika
Veterinární schvalovací č. uvedeno na obalu výrobku
Zmrazeno dne uvedeno na obalu výrobku