Děkujeme Davidovi @davidvkuchyni, že si oblíbil (zcela oprávněně :)) naše ryby a kouzlí z nich chutné recepty.
Udon nudle vaříme dle návodu. Poté zcedíme.
V pánvi rozpálíme sezamový olej a krátce na něm opečeme pekingské zelí. Jen aby změklo a lehce se zbarvilo.
Zelí dáme na jednu stranu pánve, přidáme trochu sezamového oleje a krevety. Minutu je opékáme, v polovině otočíme.
Přidáme polovinu sójové omáčky, promícháme a minutu necháme provařit. Poté přidáme udon nudle a promícháme.
Následně přidáme zbytek sójové omáčky, ústřicovou omáčku a sriracha omáčku dle chuti. Vše důkladně promícháme a necháme dvě minuty provařit.
Vypneme plotnu a přidáme jarní cibulku (část si necháme k podávání). Promícháme a můžeme servírovat.
Servírujeme v misce, posypeme jarní cibulkou a sezamovými semínky.