Treska obecná podle pana CUKETKY

  • Doba přípravy:
    15 minut
  • Rybu vyndáme z mrazáku a necháme ji ideálně přes noc povolit v chladničce.

Suroviny

počet porcí

  • TRESKA OBECNÁ 2 porce tresky obecné
  • 1 lžíce oleje
  • RESTOVANÉ JARNÍ CIBULKY 3 kusy jarní cibulky
  • 1 lžička čerstvého zázvoru
  • 1 lžíce oleje
  • K DOCHUCENÍ 1 špetka sůl
Doporučené snoubení

Famille Bougrier, Sauvignon Blanc

Postup

  • Porce tresky dáme na pekáček vyložený pečícím papírem, osolíme, potřeme olejem a necháme asi 15 minut v troubě při 135° péct. 

  • Mezitím si pokrájíme cibulku na kolečka, zázvor na drobné kostičky. Na oleji zázvor, cibulku orestujeme 3 min. Dochutíme solí. 

  • Tresku podáváme na lůžku zázvorové cibulky. 

Dobrou chuť!
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".