Treska obecná loin bez kůže mražená

Nejkvalitnější část tresky

Loin (rybí "svíčková") – to nejlepší z celé tresky. Vysoký filet bílého a jemného masa, který je zcela bez kostí, což ocení hlavně děti. Pro svou delikátní chuť a vysoký obsah vitamínů A a D a plnohodnotných bílkovin by treska rozhodně neměla chybět ve vašem jídelníčku.

způsob rybolovu je pro nás zásadní. Spolupracujeme s certifikovanými producenty, kteří loví a zpracovávají ryby šetrným a odpovědným způsobem. Každé ráno vyplouvají na moře, kde nahazují na dlouhý vlasec s háčkem, a odpoledne se vracejí do přístavu. Zde jsou ryby téměř okamžitě zpracovány a expedovány na další cestu.

 

cca24092 Kč 0.24 - 0.31 kg 889 Kč/kg

Treska obecná loin bez kůže mražená bez kůže, hluboce zmrazená, bez přidané vody, bez kostí

Chuť a textura: Nejkvalitnější část tresky

Certifikace

Způsob přípravy:
Grilování 3 + 2 min
Smažení 3 + 2 min
Vaření v páře 7 min
Pečení 15 min

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 323 kJ / 76 kcal
Tuky 0.6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Vláknina
Bílkoviny 18 g
Sůl 0.3 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Treska obecná 100 %.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Latinský název Gadus morhua
Hmotnost 0.28 - 0.36 kg
Hmotnost bez glazury 0.28 - 0.36 kg
Návod na přípravu Výrobek je určen k tepelné úpravě.
Upozornění Výrobek může obsahovat kosti.

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lovená
Kategorie lovného zařízení háčky a šňůry
Země odlovu/odchovu FAO 27.5 - loviště Islandu a Faerských ostrovů
Země původu Island
Veterinární schvalovací č.
Zmrazeno dne uvedeno na obalu výrobku
Výrobce

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele
Chladnička 0 až 2 °C 1 den
Mraznička -6 °C 1 týden
Mraznička -12 °C 1 měsíc
Mraznička -18 °C a nižší viz datum minimální trvanlivosti
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".