Loin (rybí "svíčková") – to nejlepší z celé tresky. Vysoký filet bílého a jemného masa, který je zcela bez kostí, což ocení hlavně děti. Pro svou delikátní chuť a vysoký obsah vitamínů A a D a plnohodnotných bílkovin by treska rozhodně neměla chybět ve vašem jídelníčku.
I způsob rybolovu je pro nás zásadní. Spolupracujeme s certifikovanými producenty, kteří loví a zpracovávají ryby šetrným a odpovědným způsobem. Každé ráno vyplouvají na moře, kde nahazují na dlouhý vlasec s háčkem, a odpoledne se vracejí do přístavu. Zde jsou ryby téměř okamžitě zpracovány a expedovány na další cestu.
Chuť a textura: Nejkvalitnější část tresky
Energetická hodnota | 323 kJ / 76 kcal |
Tuky | 0.6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g |
Sacharidy | 0 g - z toho cukry 0 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0.3 g |
Alergeny | Obsahuje ryby. může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | Treska obecná 100 %. |
Latinský název | Gadus morhua |
Hmotnost | 0.28 - 0.36 kg |
Hmotnost bez glazury | 0.28 - 0.36 kg |
Návod na přípravu | Výrobek je určen k tepelné úpravě. |
Upozornění | Výrobek může obsahovat kosti. |
Způsob produkce | Lovená |
Kategorie lovného zařízení | háčky a šňůry |
Země odlovu/odchovu | FAO 27.5 - loviště Islandu a Faerských ostrovů |
Země původu | Island |
Veterinární schvalovací č. | — |
Zmrazeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Výrobce | — |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. |
Uchování u spotřebitele | — |
Chladnička 0 až 2 °C | 1 den |
Mraznička -6 °C | 1 týden |
Mraznička -12 °C | 1 měsíc |
Mraznička -18 °C a nižší | viz datum minimální trvanlivosti |