Velmi rozšířenou a oblíbenou rybu v Boxxi nabízíme jako loin, což je ta nejlepší část ryby, prostě nejvyšší část filetu. Oproti běžně dostupným je tato v single-frozen verzi - po výlovu byla ryba okamžitě zpracována a následně zmrazena.
Aby se jemné maso tresky mrazem nevysoušelo, je na porce aplikovaná ochranná ledová glazura. Proto při rozmrazení zaznamenáte větší množství tekutiny. Porce jako takové jsou ale samozřejmě bez další přidané vody a vy dostáváte jen čisté rybí maso, jak jste u našich ryb zvyklí.
Zdroj ryby: Lovená
Chuť a textura
Jemná chuť, pevné maso
Způsoby použití
grilování
smažení
vaření v páře
pečení
Nutriční údaje na 100 g
Energie | 335 kJ / 80 kcal |
Bílkoviny | 9,4 g |
Tuky | 1,7 g |
Sůl | 1 g |
Sacharidy | 0 g |
Energetická hodnota | 335 kJ / 80 kcal |
Tuky | 1,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g |
Sacharidy | 0 g - z toho cukry 0 g |
Bílkoviny | 9,4 g |
Sůl | 1 g |
Alergeny | Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | Treska pestrá. |
Latinský název ryby | Theragra chalcogramma |
Obchodní označení | Treska aljašská, loin bez kůže, bez kostí, hluboce zmrazená, glazurovaná, individuálně vakuově balená. |
Hmotnost | |
Celková | 500 g |
Bez glazury | 400 g |
Návod na přípravu | výrobek je určen k tepelné úpravě |
Upozornění | výrobek může obsahovat kosti |
Způsob produkce | Lov |
Kategorie lovného zařízení | vlečné sítě |
Země odlovu/odchovu | FAO 61 Severozápadní Tichý oceán |
Země původu | Vyrobeno v Číně |
Veterinární schvalovací č. | uvedeno na obalu výrobku |
Zmrazeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. |
Uchování u spotřebitele | |
Chladnička 0 až 2 °C | 3 dny |
Mraznička -6 °C | 1 týden |
Mraznička -12 °C | 1 měsíc |
Mraznička -18 °C a nižší | Viz datum minimální trvanlivosti |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |