Intenzivní chuť v podobě jednoho z nejslavnějších steaků
Prostě burger jak má být - poctivý, na hrubo namletý
Ze špičky ořechu kýty - křehký a libový
Hovězí pupek - optimálně prorostlý tukem, velmi šťavnatý
Jemný steak z květové špičky
Křehký steak s typickým tukovým krytím
Protože nejlepší maso je to od kosti
Šampión mezi vyzrálými steaky
Svíčková - jemná, křehká, fantastická
Univerzální s výjímečně širokým uplatněním
Ideální pro slow-cooking
Připravujte pozvolna, nejen na guláš
Připravené tak, abyste mohli rovnou vařit
Jemný a šťavnatý, s výraznou chutí
Libové zadní maso, na minutky nebo na tataráček
Silný vývar? Nebo pečená žebra? Tady jste správně
Rajská, svíčková, ptáčky…dobrou chuť
Prakticky bez tuku. Zkusíte třeba carpaccio?