Tapenáda je pokrm z francouzské kuchyně, kde se hojně využívá jako předkrm na opečených bagetkách. Určitě ji ale vyzkoušejte s treskou, mořským vlkem nebo jako součást nádivky do masových pokrmů a budete mile překvapeni.
Obsahuje 68% oliv!
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 1192 kJ / 292 kcal |
Tuky | 27,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g |
Sacharidy | 5,8 g - z toho cukry 1,7 g |
Bílkoviny | 3,5 g |
Sůl | 4 g |
Alergeny | Arašídy, skořápkové plody. |
Složení | Zelené olivy 63%, extra panenský olivový olej 14%, slunečnicová semínka 13%, kapary, petržel, jablečný ocet, česnek, cukr, pepř, sůl. |
Hmotnost | 170 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Česká republika |
Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23° C. | |
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 15 dnů. |
Pokud máte rádi poctivé a opravdové delikatesy, rádi bychom vám představili rodinu Pelikánových a jejich firmu The Pelikans.
Všechny produkty jsou z kvalitních surovin, bez glutamátu, chemických konzervantů a dochucovadel. Nepoužívají polotovary, ani náhražky. Novinky testují sami na sobě a své rodině, proto vždy stoprocentně vědí, že je vše přivedeno k dokonalosti. Za celým procesem výroby stojí ruční práce, od loupání pečených paprik až po etiketaci skleniček.
A tajné přísady? Respekt k surovinám, preciznost, láska k řemeslu a vášeň pro dobré jídlo.