Originální japonské ochucovadlo pro dokonale vyváženou chuť rýže. Ocet můžete přidat i do marinád na ryby - tlumí jejich výraznou vůni, nebo na maso a do salátů.
Na 1 hrnek uvařené rýže použijte 3 polévkové lžíce. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo z rýžového vína a jeho kyselost je do 5%.
Energetická hodnota | 706 kJ / 166 kcal |
Tuky | 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g |
Sacharidy | 38 g z toho cukry 37 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 7,5 g |
Alergeny | - |
Složení | Pitná voda, rýžový ocet (31 %), cukr, sůl. |
Objem | 300 ml |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Japonsko |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. |