Ocet na sushi

Originální japonské ochucovadlo pro dokonale vyváženou chuť rýže. Ocet můžete přidat i do marinád na ryby - tlumí jejich výraznou vůni, nebo na maso a do salátů.
Na 1 hrnek uvařené rýže použijte 3 polévkové lžíce. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo z rýžového vína a jeho kyselost je do 5%.

140 Kč 300 ml

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 706 kj / 166 kcal
Bílkoviny 0 g
Tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sůl 7,5 g
Sacharidy 38 g z toho cukry 37 g
Alergeny -
Složení pitná voda, rýžový ocet (31 %), cukr, sůl

O PRODUKTU

Objem 300 ml
Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

O VÝROBĚ

Země původu Japonsko
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku