Originální japonské ochucovadlo pro dokonale vyváženou chuť rýže. Ocet můžete přidat i do marinád na ryby - tlumí jejich výraznou vůni, nebo na maso a do salátů.
Na 1 hrnek uvařené rýže použijte 3 polévkové lžíce. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo z rýžového vína a jeho kyselost je do 5%.

140 Kč 300 ml 467 Kč/l

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

Do Boxxi pointů po ČR

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 ml výrobku

Energetická hodnota 706 kJ / 166 kcal
Tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 38 g z toho cukry 37 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 7,5 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny -
Složení Pitná voda, rýžový ocet (31 %), cukr, sůl.

O PRODUKTU

Objem 300 ml
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Japonsko

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C.