Rillettes ze sardinek a másla

Tento recept ochucený šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou odhaluje tradiční charakter a chuť, kterou labužníci velmi oceňují. Rillettes je unikátní francouzská pomazánka z konfitovaného rybího masa, díky kterému vynikne přirozená chuť surovin. Skvěle chutná jako předkrm nebo doplněk k aperitivu. Tyto rillettes jsou vyrobeny z čerstvých sardinek, ručně stloukaného másla, ochucené šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou. Rillety ze sardinek Perle des Dieux získaly zlatou medaili v resortní soutěži o výrobky z regionu Vendée.

14300 Kč 80 g 1 787,5 Kč/kg

Rillettes ze sardinek a másla

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny obsahuje ryby a smetanu (laktóza). může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 117 kJ / 270 kcal
Tuky 22,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,3 g
Sacharidy 0,5 g - z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 1,1 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby, smetanu. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Čerstvé sardinky 52 %, šalotka, máslo 10 %, řepkový olej, petržel, citronová šťáva, mléčné bílkoviny, sůl, pepř, zahušťovadla - xantanová guma a guarová guma.

O PRODUKTU

Hmotnost 80 g
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Francie

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".