Tento recept ochucený šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou odhaluje tradiční charakter a chuť, kterou labužníci velmi oceňují. Rillettes je unikátní francouzská pomazánka z konfitovaného rybího masa, díky kterému vynikne přirozená chuť surovin. Skvěle chutná jako předkrm nebo doplněk k aperitivu. Tyto rillettes jsou vyrobeny z čerstvých sardinek, ručně stloukaného másla, ochucené šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou. Rillety ze sardinek Perle des Dieux získaly zlatou medaili v resortní soutěži o výrobky z regionu Vendée.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | obsahuje ryby a smetanu (laktóza). může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | — |
Energetická hodnota | 117 kJ / 270 kcal |
Tuky | 22,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,3 g |
Sacharidy | 0,5 g - z toho cukry 0,5 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 1,1 g |
Alergeny | Obsahuje ryby, smetanu. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | Čerstvé sardinky 52 %, šalotka, máslo 10 %, řepkový olej, petržel, citronová šťáva, mléčné bílkoviny, sůl, pepř, zahušťovadla - xantanová guma a guarová guma. |
Hmotnost | 80 g |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Francie |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. |
Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.