Vyrobeno z našich špekáčků, které vyrábíme na utopence v hovězím střevě.
Energetická hodnota | 977.2 kJ / 236.4 kcal |
Tuky | 20.6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 8.2 g |
Sacharidy | 3.3 g - z toho cukry 0.3 g |
Vláknina | 8.9 g |
Bílkoviny | 8.9 g |
Sůl | 1.5 g |
Alergeny | — |
Složení | Špekáčky 66 % (hovězí maso 28 %, vepřové maso 55 %, vepřové sádlo, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátory E250, E450, koření, extrakty koření), cibule, paprika, ocet, koření, obsah pevného podílu 85 %. Obsah tuku max 20 %, obsah soli max 2,5 %. |
Hmotnost | 700 g |
Čistá hmotnost | 400 g |
Doporučení | Po otevření spotřebujte do 48 hodin. |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, Palackého nám. 142, 539 73 Skuteč |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 1-5 °C. |
Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se.
Začalo to na přelomu 19. a 20. století. V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici živou.
Řemeslo, podnikatelský duch a chuť budovat v rodině zůstal i přes to, že řemeslo a podnikání v řeznickém oboru je stále práce tvrdá. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Byla nastavena celá řada automatizace procesů ve firmě, kterou mladá nastupující generace vidí jako klíčovou v dalším rozvoji podniku do budoucna.