Klobása vyráběná ze specifických částí kýty. Libové maso ve vepřovém střívku.
Energetická hodnota | 488.5 kJ / 116.1 kcal |
Tuky | 3.7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1.4 g |
Sacharidy | 1.5 g - z toho cukry 0.1 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | 19.1 g |
Sůl | 2.3 g |
Alergeny | — |
Složení | Vepřové maso 83 %, voda, jedlá sůl, bramborový škrob, stabilizátory E205, E450, E451, E452, zahušťovadla E407a, E466, E1420, dextróza, antioxidant E300, zvýrazňovač chuti E621, E635, extrakty koření, barvivo E120, konzervant E262. |
Hmotnost | 400 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | Po otevření spotřebujte do 48 hodin. |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, Palackého nám. 142, 539 73 Skuteč |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 1-5 °C. |
Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se.
Začalo to na přelomu 19. a 20. století. V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici živou.
Řemeslo, podnikatelský duch a chuť budovat v rodině zůstal i přes to, že řemeslo a podnikání v řeznickém oboru je stále práce tvrdá. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Byla nastavena celá řada automatizace procesů ve firmě, kterou mladá nastupující generace vidí jako klíčovou v dalším rozvoji podniku do budoucna.