Papriková klobása od řezníka Čejky

Hrubozrnná klobása s ostřejší paprikou. Vepřové střívko.

cca12105 Kč 0.4 - 0.5 kg 269 Kč/kg

Papriková klobása od řezníka Čejky

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 749.1 kJ / 179.8 kcal
Tuky 11.3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4.1 g
Sacharidy 0.6 g - z toho cukry 0.1 g
Vláknina
Bílkoviny 18.9 g
Sůl 2.3 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny
Složení Vepřové maso 80 %, hovězí maso 10 %, voda, jedlá sůl, bramborový škrob, koření, stabilizátory E250, E450, dextróza, antioxidanty E301, aroma, konzervant E262.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 450 g
Čistá hmotnost
Doporučení Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

O VÝROBĚ

Země původu Česká republika
Výrobce Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, Palackého nám. 142, 539 73 Skuteč

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě 1-5 °C.

 Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se.

Začalo to na přelomu 19. a 20. století. V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici živou.

Řemeslo, podnikatelský duch a chuť budovat v rodině zůstal i přes to, že řemeslo a podnikání v řeznickém oboru je stále práce tvrdá. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Byla nastavena celá řada automatizace procesů ve firmě, kterou mladá nastupující generace vidí jako klíčovou v dalším rozvoji podniku do budoucna.

nahoru
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".