Hovězí oháňka od řezníka Čejky

Díky obsaženým kostem a chrupavkám se z ní dělá nejlepší vývar, který dodá pokrmům skvělou chuť a vydatnost. 

Oháňka je namáhaný sval s krátkými vlákny, a tak je potřeba delší tepelná úprava, třeba dušení, po kterém se maso bude jen rozpadat.

cca16043 Kč 0.5 - 0.65 kg 279 Kč/kg

Hovězí oháňka od řezníka Čejky

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny
Složení 100 % hovězí maso.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 550 g
Návod na přípravu Po otevření ihned spotřebujte.

O VÝROBĚ

Způsob produkce
Narozeno v Česká Republika
Chov/Vykrmeno v Česká Republika
Poraženo v Česká Republika
Bouráno v Česká Republika
Zmrazeno dne
Výrobce Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, Palackého nám. 142, 539 73 Skuteč

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě 1-5 °C.

 Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se.

Začalo to na přelomu 19. a 20. století. V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici živou.

Řemeslo, podnikatelský duch a chuť budovat v rodině zůstal i přes to, že řemeslo a podnikání v řeznickém oboru je stále práce tvrdá. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Byla nastavena celá řada automatizace procesů ve firmě, kterou mladá nastupující generace vidí jako klíčovou v dalším rozvoji podniku do budoucna.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".