Hustá polévka s masem z hovězího předního.
Energetická hodnota | 1214.5 kJ / 292.4 kcal |
Tuky | 26.6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 6.91 g |
Sacharidy | 0.38 g - z toho cukry 0.15 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 2.17 g |
Alergeny | Lepek, Sója, Mléko |
Složení | Voda, hovězí maso 15 %, brambory 7,5 %, vepřové škvařené sádlo, rostlinný olej, pšeničná mouka, koření, zelenina, jedlá sůl, polévkové koření (sójový hydroizolát, zvýrazňovač chuti E621, cukr, barvivo E150d, aroma), tučný vývar (pšeničný škrob, zelenina, maltodextrin, aroma), přísada do jídel (zvýrazňovač chuti E631, laktóza, barvivo E101), masox (zvýrazňovač chuti E627, ocet, bílé víno, kvasničný výtažek, emulgátor E471,regulátor E300). Pevný podíl +/- 5% = 40 g. Obsah tuku max 30 %,soli max 2,8 %. |
Hmotnost | 350 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | Po otevření spotřebujte do 48 hodin. |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, Palackého nám. 142, 539 73 Skuteč |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 1-5 °C. |
Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se.
Začalo to na přelomu 19. a 20. století. V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici živou.
Řemeslo, podnikatelský duch a chuť budovat v rodině zůstal i přes to, že řemeslo a podnikání v řeznickém oboru je stále práce tvrdá. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Byla nastavena celá řada automatizace procesů ve firmě, kterou mladá nastupující generace vidí jako klíčovou v dalším rozvoji podniku do budoucna.