Debrecínská klobása od řezníka Čejky

Na jemně pomleté vepřové maso, kořeněné ostřejší paprikou. Vepřové střívko.

cca13455 Kč 0.4 - 0.5 kg 299 Kč/kg

Debrecínská klobása od řezníka Čejky

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1407.7 kJ / 339.9 kcal
Tuky 29.3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 11.7 g
Sacharidy 1.1 g - z toho cukry 0.2 g
Vláknina
Bílkoviny 17.7 g
Sůl 2.6 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Mléko
Složení Vepřové maso 95 %, vepřové sádlo, jedlá sůl E250, kořenící směs, koření, extrakty koření, stabilizátory E451, laktóza, kvasničný extrakt, antioxidant E316, zvýrazňovač chuti a vůně E621, E635, vepřové střevo.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 450 g
Čistá hmotnost
Doporučení Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

O VÝROBĚ

Země původu Česká republika
Výrobce Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, Palackého nám. 142, 539 73 Skuteč

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě 1-5 °C.

 Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se.

Začalo to na přelomu 19. a 20. století. V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici živou.

Řemeslo, podnikatelský duch a chuť budovat v rodině zůstal i přes to, že řemeslo a podnikání v řeznickém oboru je stále práce tvrdá. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Byla nastavena celá řada automatizace procesů ve firmě, kterou mladá nastupující generace vidí jako klíčovou v dalším rozvoji podniku do budoucna.

nahoru
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".