Tipy a recepty

Filtrovat
120 minut

Bisque z lososa a krevetami

Francouzská klasika - vývar z korýšů nebo jejich skořápek. Naše verze ze skeletů z lososa s krevetami. 

20 minut

Salát s chobotnicí

Salát s chobotnicí je dokonalým spojením mořské lahodnosti a svěží zeleniny. Křupavý mix baby špenátu, rajčat a okurek ladí s jemně uvařenou chobotnicí, která přidává do…

10 minut

Klasický krevetový koktejl podle Marka z Boxxi

Zavzpomínejte si na dobu minulou a naše nejsladší krevety ponořte do tradiční koktejlové omáčky.

40 minut

Nakládané sardinky s wakame

Sardinky jsou nutričně velmi hodnotné ryby a je dobré je zařazovat na jídelníček pravidelně. Naložením jejich nutriční hodnota nijak neklesne a chuť krásně vynikne.   

max 40 minut

Ekvádorská pikantní polévka s krevetami

S chladnějšími dny se někdy tak moc toužíme prohřát hned po příchodu domů. Tato vydatná krevetová polévka je rychle hotová (části receptu si lze předpřipravit) a hřeje jako…

20 minut

Krémové špagetové hnízdo s lehce česnekovými krevetami

Tenhle recept je jako pohlazení. Jen pár jednoduchých přísad, ale sehrají spolu úžasný chuťový koncert. Jen nezapoměňte vybírat skutečně kvalitní suroviny, ať vám koncert…

20 minut

Halibut tmavý v citronové krémové omáčce

Halibut je méně známá ryba, která má bohaté bílé maso. Ve formě steaků se hodí dobře také ke grilování, ale v tomto receptu se podíváme, jak rybu zahalit do krémového kabátu s…

1 minuta

Jak otevřít ústřici?

Vychutnávat si moře ve jeho nejintenzivnější podobě už nemusí být jen výjimečnou události při návštěvě restaurace. Dovážíme pro vás ustřice čerstvě vyloven z moře dvakrát týdně…

10 minut

Mušle slávky po belgicku a podle Boxxi

Na našem e-shopu nedávno přibyly (a jsou 2x do týdně čerstvě z moře zaváženy) čerstvé mušle - slávky. Na svou oblíbenou delikatesu už nemusíte chodit do vybraných restaurací,…

20 minut

Lososový krém podle @naskokvkuchyni

Jemný krém z lososa z chladných moří se postará o vroucí pohlazení nejen v zimním čase. Svou lahodností si u nás vysloužil místo i na štědrovečerním stole. 

20 minut

Siven s restovanou zeleninou a bylinkovou omáčkou podle @Davidvkuchyni

Náš siven arktický z farmy Matorka je nejseverněji chovaná sladkovodní ryba. Její jemná chuť nadchne všechny milovníky lososa a rybí gurmány též. Jednoduchou a svižnou…

20 minut

Opečený losos na bramborovém pyré s citronovou omáčkou podle @Davidvkuchyni

Osvědčená klasika povznesená špetkou kulinařiny na slavnostní oběd či večeři. Pohrajte si s barevností zeleniny, ať máte v každou roční dobu přísun mnoha vitamínů. 

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".