Kdo zažil atmosféru nad velkou pánví pravé španělské Paelly, bude si chtít ten pocit navozovat znovu a znovu. David @davidvkuchyni představuje jeho verzi s kalamáry a krevetami…
Navoďte si přímořskou atmosféru doma a pusťte se směle do přípravy tohoto oblíbeného letního prázdninového street foodu.
Toto curry vykouzlíte během chvilky, ale vzpomínat na jeho chuť budete ještě dlouho. Fantastický asijský evergreen!
Nestárnoucí kombinace lososa a kopru je díky původu a přípravě masa povýšená na mistrovskou kulinařinu zvládnutou do 20 minut! :)
Tohle je prostě absolutní hit všech grilovacích parties. Nasládlá chuť krevet v doprovodu pikantně-nakyslého přelivu je skoro návyková. Krevety jsou navíc očištěné, bez střívka…
Když se povede grilovací počasí, toto je ideální recept na lehký jarní oběd z grilu. V opačném případě dobře poslouží i elektrický kontaktní gril nebo grilovací pánev.
Náš losos je tak lahodný a vlivem šetrného zpracování hned po výlovu a následného šokového zmrazení i absolně bezpečný, že si jej bez obav můžete dopřát i za syrova.…
Děkujeme Davidovi @davidvkuchyni, že si oblíbil (zcela oprávněně :)) naše ryby a kouzlí z nich chutné recepty.
Předkrmem z hřebenatek budete za hvězdu. A pro podmanivou kombinaci hřebenatek a vermutu hrozí, že na další chody ani nedojde! :)
Marek z Boxxi si pro valentýnské menu vybral jako polévku tento cibulový krém s krevetami ve sladkokyselé marinádě. Absolutní třešinku dodají kuličky červeného Kampotského…