Rajčatové puré je nutností středomořské kultury.
Chutný, silně rajčatový krém je ideální na přípravu pokrmů, kde musí převládat chuť čerstvých rajčat, ale také jako základ rychlých jídel a polévek.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 145 kJ / 34 kcal |
Tuky | 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g |
Sacharidy | 5,3 g - z toho cukry 3,8 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 0,25 g |
Alergeny | x |
Složení | Rajčata, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová. |
Hmotnost | 350 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. |