.pepper..field Kampotský pepř tmavě červený

Tmavě červený Kampotský pepř je naprostým kambodžským klenotem a unikátem, je to tzv. "výběr z pepřů" - tedy výběr těch nejsladších a nejvíce zralých bobulí z nejsladšího pepře - Kampotského červeného. Proces sběru je velmi náročný. Tmavě červený Kampotský pepř jsou pečlivě vybrané nejvíce zralé kuličky z pepře červeného, které byly na sluníčku nejdéle a mají nejtmavší barvu. Díky tomu jsou neuvěřitelně sladké, ovocné, voňavé a krásně vyzdvihnou chuť každého jídla. Hodí se fantasticky na všechny druhy ryb, mořské plody, na zeleninu, saláty, dezerty, všechny vegetariánské pokrmy, ale také na sladké pečivo.

Sklo se stará o dokonalé uchování veškerého charakteru svého obsahu, konkrétně zrn rudého pepře z kampotských plantáží. Jedná se o tu nejvytříbenější selekci nejzralejších červených pepřových zrn, které doslova přetékají sladkou fruktózou a intenzivní ovocnou vůní. Zrna jsou po sběru sušena na slunci, a tím slupka pepřové kuličky dostává svou charakteristickou krabatou strukturu.

Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete. Díky vysokému obsahu fruktózy, která dává rudému pepři intenzivní chuť ovoce, lze s tímto pepřem experimentovat při pečení či míchání drinků. Dokonale s ním podtrhnete chuť ryb a také světlého masa drůbeže. Oproti klasickému červenému Kampotskému pepři je mnohem více intenzivní.

899 Kč 75 g 11 987 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

Do Boxxi pointů po ČR

O původu

Pepper Field k nám jako první dováží z Kambodži nejchutnější pepř světa – Kampotský pepř. Produkt, o kterém jejich zákazníci a šéfkuchaři říkají, že se chuťově nevyrovná ničemu, co doposud ochutnali. Naprosto obyčejná věc, která vám ale každé jídlo pozvedne na gastro zážitek. Zapomeňte na to, že pepř má pálit. Pepř má především chutnat!

Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. Pepř je od nich vykupován za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže.

Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete.