Uvnitř znovu uzavíratelného balení, které perfektně uchová veškerý charakter svého obsahu, najdete zrna pepře černého, bílého a červeného. Ta všechna pocházejí ze stejné rostliny, avšak způsob jejich sklizně a následné úpravy určuje, jakou budou mít barvu a chuť.
Pepř černý je sklízen ještě za zelena a sušen na ostrém kambodžském slunci. Jeho chuť je intenzivní a aromatická. Červený pepř je sklízen až po plné zralosti pepřových zrn. Díky tomu má vyšší obsah fruktózy a boří veškeré zažité zvyklosti o štiplavosti pepře. Bílý pepř je získáván z namáčených červených zrn, která jsou zbavována slupky. Je to elegán, který si vás získá svou jemností.
Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Hmotnost | 60g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | — |
Země původu | — |
Výrobce | Pepper Field |
Teplota skladování | — |
Pepper Field k nám jako první dováží z Kambodži nejchutnější pepř světa – Kampotský pepř. Produkt, o kterém jejich zákazníci a šéfkuchaři říkají, že se chuťově nevyrovná ničemu, co doposud ochutnali. Naprosto obyčejná věc, která vám ale každé jídlo pozvedne na gastro zážitek. Zapomeňte na to, že pepř má pálit. Pepř má především chutnat!
Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. Pepř je od nich vykupován za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže.
Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete.