Nduja je pravým symbolem kalábrijské kuchyně, není to však pouze pomazánka na toust.

Pro její výrobu se používá vepřové maso z místních chovů a oblíbené chilli papričky, které díky své pikantnosti vyniká na pečených rybách.

156 Kč 200 g 780 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

O původu

Pokud vás láká kvalita a příjemný gastronomický zážitek, nemusíte sáhnout pouze po naší mražené rybě: gurmeti dobře vědí, že i ryba v konzervě může být skvělá. My v Boxxi jsme si nejvíce oblíbili tradičního italského výrobce Callipo.

Giacinto Callipo založil společnost v roce 1913 v Pizzo, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé zpracováním tuňáků. I po více než sto letech provozu je filozofie firmy soustředěná na kvalitu, transparentnost, jednoduchost přísad a respektu k přírodě.

Callipo používá pouze suroviny vysoké kvality a známého původu - Tuňák žlutoploutvý je ihned poté, co je vyloven v Atlantském oceánu, hluboce zmrazen přímo na palubě rybářské lodi a dopraven do města Maierato, kde má dnes společnost své sídlo a kde se tuňák zpracovává. Některé výrobky, jako filety z tuňáka, se vyrábějí pouze ručně a v souladu s nejpřísnějšími opatřeními pro bezpečnost potravin.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 2199 kJ / 532 kcal
Tuky 50 g - z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 20 g
Sůl 2,2 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny x
Složení Nduja 92% ( vepřové tuk 42%, vepřové maso 30%, feferonky 25%, sůl 3%), olivový olej 8%.

O PRODUKTU

Hmotnost 200 g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Itálie

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 30 dnů.