Pomazánka z vepřového masa a kalábrijských papriček

Nduja je pravým symbolem kalábrijské kuchyně, není to však pouze pomazánka na toust.

Pro její výrobu se používá vepřové maso z místních chovů a oblíbené chilli papričky, které díky své pikantnosti vyniká na pečených rybách.

156 Kč 200 g 780 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

O původu

Pokud vás láká kvalita a příjemný gastronomický zážitek, nemusíte sáhnout pouze po naší mražené rybě: gurmeti dobře vědí, že i ryba v konzervě může být skvělá. My v Boxxi jsme si nejvíce oblíbili tradičního italského výrobce Callipo.

Giacinto Callipo založil společnost v roce 1913 v Pizzo, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé lovem a zpracováním tuňáků. I po více než sto letech provozu je filozofie firmy soustředěná na kvalitu, transparentnost, jednoduchost přísad a respektu k přírodě.

Callipo používá pouze suroviny vysoké kvality a známého původu - Tuňák žlutoploutvý je ihned poté, co je vyloven v Atlantském oceánu, hluboce zmrazen přímo na palubě rybářské lodi a dopraven do města Maierato, kde má dnes společnost své sídlo a kde se tuňák zpracovává. Některé výrobky, jako filety z tuňáka, se vyrábějí pouze ručně a v souladu s nejpřísnějšími opatřeními pro bezpečnost potravin.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 2199 kj / 532 kcal
Bílkoviny 20 g
Tuky 50 g - z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sůl 2,2 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Alergeny x
Složení Nduja 92%,( vepřové tuk 42%, vepřové maso 30%, feferonky 25%, sůl 3%), olivový olej 8%

O PRODUKTU

Hmotnost 200 g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 30 dnů.

O VÝROBĚ

Země původu Itálie