.pepper..field DARK Mlýnek z amerického ořechu se sadou velkých zkumavek

Úžasné dřevo amerického ořechu s nádhernou přírodní barvou a autentickou kresbou, a ten nejlepší pepř na světě, jsou dokonalým spojením toho nejlepšího, co umí vyrobit člověk a příroda. Mlýnek o výšce 25 centimetrů je navržen tak, aby dokonale padnul do ruky, a přitom nezabíral v kuchyni příliš místa. Dánský mlecí mechanismus CrushGrind® lze jednoduše nastavovat. Díky tomu si lze velmi snadno vybrat, zda chcete pepř mlít najemno, a tím nechat vyniknout jeho ostrost, nebo jej drtit na větší fragmenty, a tím dát přednost jeho exotickým chutím a vůním.
Mlýnek balíme do unikátního dřevěného boxu, ve kterém navíc najdete luxusní sadu tří zkumavek se třemi druhy pepře.

V první z nich se ukrývá černý pepř, též přezdívaný jako černé zlato Kampotu. Sluncem sušená tmavá zrna jsou neocenitelným pomocník při úpravě tmavého masa, přípravě omáček, polévek či těstovin.

Druhá zkumavka v sobě ukrývá bílý pepř, známý jako šampaňské mezi pepři, které zcela změní váš názor na chuť pepřových zrn. Bílý pepř přináší jemný, a přesto intenzivní chuťový zážitek, který se hodí ke světlému masu a pokrmům se smetanovým základem.

Poslední zkumavka nabízí rudou smršť těch nejexotičtějších pepřových chutí. Červený pepř se zcela vymyká všemu, co jste o chuti pepře doposud věděli. Uznejte, koho by napadlo, že se červený pepř výborně hodí do dezertů či míchaných drinků?

3 999 Kč 225 g 17 773 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

Do Boxxi pointů po ČR

O původu

Pepper Field k nám jako první dováží z Kambodži nejchutnější pepř světa – Kampotský pepř. Produkt, o kterém jejich zákazníci a šéfkuchaři říkají, že se chuťově nevyrovná ničemu, co doposud ochutnali. Naprosto obyčejná věc, která vám ale každé jídlo pozvedne na gastro zážitek. Zapomeňte na to, že pepř má pálit. Pepř má především chutnat!

Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. Pepř je od nich vykupován za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže.

Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete.