Tmavá čokoláda je základ vyráběný z přísně selektovaných kakaových bobů v bio kvalitě. Dokonalou chuť kakaových bobů z jižní Ameriky ve spojení s rafinovaností červeného pepře z Kampot přináší kombinace červeného Kampotského pepře na lahodné tmavé čokoládě, ručně vyráběné, z nejlepších bio kakaových bobů, od rodin farmářů. Kakaové boby jsou vykupovány vždy napřímo, za fair trade ceny.
Bio kakaové boby spolu s červeným pepřem vytvářejí z této čokolády malý poklad, který je navíc balen do obalu zpracovaného designerským studiem BUTTERFLIES & HURRICANES.
Pepper Field k nám jako první dováží z Kambodži nejchutnější pepř světa – Kampotský pepř. Produkt, o kterém jejich zákazníci a šéfkuchaři říkají, že se chuťově nevyrovná ničemu, co doposud ochutnali. Naprosto obyčejná věc, která vám ale každé jídlo pozvedne na gastro zážitek. Zapomeňte na to, že pepř má pálit. Pepř má především chutnat!
Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. Pepř je od nich vykupován za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže.
Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete.
Energetická hodnota | 2305 kJ / 558 kcal |
Tuky | 39 g - z toho nasycené mastné kyseliny 24 g |
Sacharidy | 36 g - z toho cukry 30 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 0,01 g |
Alergeny | x |
Složení | Bio kakaové boby, třtinový cukr bio, kakaové máslo bio, Kampotský pepř bio 2 %. |
Obsahuje minimálně 70 % kakaové sušiny. |
Hmotnost | 50 g |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Česká republika |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. |