Pečené červené papriky

Marinované pečené červené papriky jsou jeden z našich nejoblíbenějších produktů. Jejich měkká textura a jemná chuť se perfektně hodí na ryby, saláty nebo těstoviny.

Skvělé jsou s tmavou treskou nebo bílým halibutem.

153 Kč 450 g 340 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

O původu

Společnost Casa Rinaldi se zrodila z italské vášně pro tradici v oblasti Emilia-Romagna, tedy oblasti známé jako kolébka parmské šunky nebo parmezánu, ale i rychlých aut - Lamborghini, Ferrari či Maserati.

Během svého podnikání rozšířila firma export i do světových metropolí a kuchyní špičkových restaurací. V roce 2010 získal ocet Casa Rinaldi titul „Nejlepší z nejlepších“ a dodnes zůstává silně zapsán v historii balzamikového černého zlata.

Výběr produktů se nedávno rozšířil o nejlepší italské pochoutky – extra panenský olivový olej, pesta a zeleninu marinovanou v oleji i octu.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 88 kj / 21 kcal
Bílkoviny 0,76 g
Tuky 0,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sůl 0,52 g
Sacharidy 3,62 g - z toho cukry 0 g
Alergeny x
Složení pečené papriky, voda, ocet, sůl, cukr

O PRODUKTU

Hmotnost 450 g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku
Skladujte v suchu a temnu.

O VÝROBĚ

Země původu Itálie