Oliva Manzanilla se spojuje s nejlepším extra panenským olivovým olejem z Bajo Aragón a stává se z ní jemná zelená olivová paštika.
Olivová paštika Manzanilla od José Lou je ideální pro podávání jako základ nebo dekorace jednohubek, s čerstvým sýrem, na toasty nebo pro přípravu vinaigrette.
Hijos de José Lou nejsou jen prémiové olivy ze španělské Aragonie. Je to poslání. Je to rodinná tradice, která se téměř sto let věnuje pěstování a zpracování oliv.
Historie společnosti sahá až do třicátých let dvacátého století, kdy podnikatel José Lou Royo, otec a dědeček současných majitelů, otevřel malý olivový podnik v Zaragoze. Během rekonstrukce v osmdesátých letech byl výrobní proces zmodernizován a sortiment rozšířen o další zeleninu.
A ačkoliv jsou aragonské Empeltre olivy srdcem podniku dodnes, nabídku tvoří i jiné odrůdy, široká škála okurek a marinované zeleniny. Nakládány jsou do výjimečných nálevů, tvořených podle tradičních i moderních receptů tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější zákazníky.
Firma José Lou je protkána úsilím, silou přijímat nové výzvy a nikdy se nevzdat svých principů. Jejich kořeny jsou tak silné, jako kořeny olivovníků, o které dodnes pečují.
Energetická hodnota | 910 kJ / 221 kcal |
Tuky | 23 g - z toho nasycené mastné kyseliny 5,5 g |
Sacharidy | <0,5 g - z toho cukry <0,5 g |
Bílkoviny | 1,2 g |
Sůl | 3,3 g |
Alergeny | x |
Složení | Olivy Manzanilla, extra panenský olivový olej. |
Hmotnost | 120 g |
Hmotnost pevného podílu | 110 g |
Země původu | Španělsko |
nobold;Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Skladujte v suchu a temnu. |