Olivová paštika Arbequina José Lou je vyrobena z této ceněné odrůdy a z nejlepšího extra panenského olivového oleje z Bajo Aragón.
Odrůda Arbequina je ideální pro zpracování oleje, ale také pro paštiku určenou pro chutné jednohubky, pro kombinaci se sýrem Mozzarella a pro zpracování receptů z bílých ryb a těstovin.
Hijos de José Lou nejsou jen prémiové olivy ze španělské Aragonie. Je to poslání. Je to rodinná tradice, která se téměř sto let věnuje pěstování a zpracování oliv.
Historie společnosti sahá až do třicátých let dvacátého století, kdy podnikatel José Lou Royo, otec a dědeček současných majitelů, otevřel malý olivový podnik v Zaragoze. Během rekonstrukce v osmdesátých letech byl výrobní proces zmodernizován a sortiment rozšířen o další zeleninu.
A ačkoliv jsou aragonské Empeltre olivy srdcem podniku dodnes, nabídku tvoří i jiné odrůdy, široká škála okurek a marinované zeleniny. Nakládány jsou do výjimečných nálevů, tvořených podle tradičních i moderních receptů tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější zákazníky.
Firma José Lou je protkána úsilím, silou přijímat nové výzvy a nikdy se nevzdat svých principů. Jejich kořeny jsou tak silné, jako kořeny olivovníků, o které dodnes pečují.
Energetická hodnota | 997 kJ / 238 kcal |
Tuky | 24 g - z toho nasycené mastné kyseliny 5,2 g |
Sacharidy | 0,84 g - z toho cukry <0,5 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | 3,8 g |
Alergeny | x |
Složení | Olivy Arbequina, extra panenský olivový olej. |
Hmotnost | 120 g |
Hmotnost pevného podílu | 110 g |
Země původu | Španělsko |
nobold;Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Skladujte v suchu a temnu. |