Omnom krémová čokoláda s kakaovými sušenkami

Výjimečně krémová bílá čokoláda s nádechem vanilky. Navíc, se dvěma jemně hořkými čokoládovými sušenkami, vyrobenými ze 70% tmavé čokolády Tanzania.
Pozor, závislost na této tabulce je letos v létě velmi pravděpodobná ; )

149 Kč 60 g 2 483 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

Do Boxxi pointů po ČR

O původu

Omnom. Zvláštní název pro čokoládu, říkate si? Po prvním soustu této výběrové, na Islandu vyráběné, čokolády už řeknete jen "omnom nom nom..." a vše je jasné.

Nápad na výrobu čokolády vzešel v roce 2013 z přátelství dvou Islanďanů, kteří se rozhodli produkovat tzv. "bean-to-bar" čokoládu z těch nejlepších kakaových bobů celého světa. V malých objemech a s citem pro ty nejsvůdnější příchutě připravují Óskar a Kjartan lahodné směsi pro atraktivně tvarované tabulky z místního výjimečně lahodného mléka a také islandské vločkové soli, která se tradiční metodou vyrábí v islandském Saltverku.

Vločkovou sůl ze Saltverku máme v několika příchutích najdete mezi kořením.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 2431 kJ / 585 kcal
Tuky 42 g - z toho nasycené mastné kyseliny 25 g
Sacharidy 44 g - z toho cukry 36 g
Bílkoviny 7,7 g
Sůl 1,25 g
Vláknina 1,4 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obiloviny obsahující lepek, vejce, máslo.
Složení Bílá čokoláda (kakaové máslo, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, mořská sůl, emulgátor (slunečnicový lecitin)), čokoládové sušenky (pšeničná mouka, margarín (palmový olej, řepkový olej, kyselina citrónová E330), emulgátor E471, antioxidanty E306 a E304, barvivo E160a), cukr, kakaový prášek, vejce, máslo, 70% čokoláda (kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin)), kypřící látka E500, sůl, stabilizátory E525 a E501, stabilizátor E300.
Obsahuje 30% kakaové sušiny.

O PRODUKTU

Hmotnost 60 g
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Island

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.