Bílá čokoláda obohacená o mletá kávová zrna, dodávající báječné aroma a barvu, která přípomíná mléčnou čokoládu. V chuti ucítíte sladké vafle i příjemně hořkou kávu.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 2538 kJ / 611 kcal |
Tuky | 47 g - z toho nasycené mastné kyseliny 28 g |
Sacharidy | 40 g - z toho cukry 37 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0,3 g |
Vláknina | 2 g |
Alergeny | Obsahuje mléko. |
Složení | Bio kakaové máslo, bio třtinový cukr, islandské sušené mléko, kávová zrna „Rainforest Alliance coffe beans z Rejkjavíku", emulgátor-slunečnicový lecitin. |
Obsahuje 40% kakaové sušiny. |
Hmotnost | 60 g |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Island |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. |
Omnom. Zvláštní název pro čokoládu, říkate si? Po prvním soustu této výběrové, na Islandu vyráběné, čokolády už řeknete jen "omnom nom nom..." a vše je jasné.
Nápad na výrobu čokolády vzešel v roce 2013 z přátelství dvou Islanďanů, kteří se rozhodli produkovat tzv. "bean-to-bar" čokoládu z těch nejlepších kakaových bobů celého světa. V malých objemech a s citem pro ty nejsvůdnější příchutě připravují Óskar a Kjartan lahodné směsi pro atraktivně tvarované tabulky z místního výjimečně lahodného mléka a také islandské vločkové soli, která se tradiční metodou vyrábí v islandském Saltverku.
Vločkovou sůl ze Saltverku máme v několika příchutích najdete mezi kořením.