Zelené olivy Manzanilla s peckou jsou marinovány v lehce slaném nálevu, obohaceném o chuť bobkového listu, koření a sladké papriky. Díky pecce si zachovávají výraznou, šťavnatou chuť.
Velikost: 160/220
Hijos de José Lou nejsou jen prémiové olivy ze španělské Aragonie. Je to poslání. Je to rodinná tradice, která se téměř sto let věnuje pěstování a zpracování oliv.
Historie společnosti sahá až do třicátých let dvacátého století, kdy podnikatel José Lou Royo, otec a dědeček současných majitelů, otevřel malý olivový podnik v Zaragoze. Během rekonstrukce v osmdesátých letech byl výrobní proces zmodernizován a sortiment rozšířen o další zeleninu.
A ačkoliv jsou aragonské Empeltre olivy srdcem podniku dodnes, nabídku tvoří i jiné odrůdy, široká škála okurek a marinované zeleniny. Nakládány jsou do výjimečných nálevů, tvořených podle tradičních i moderních receptů tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější zákazníky.
Firma José Lou je protkána úsilím, silou přijímat nové výzvy a nikdy se nevzdat svých principů. Jejich kořeny jsou tak silné, jako kořeny olivovníků, o které dodnes pečují.
Energetická hodnota | 753,3 kJ / 183,2 kcal |
Tuky | 19 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g |
Sacharidy | <0,5 g - z toho cukry <0,5 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | 3,25 g |
Alergeny | x |
Složení | Olivy MANZANILLA, voda, sůl, zvýrazňovač chuti (E-621, E-635), konzervanty (E-202, E-211), antioxidanty (E-300), přírodní citrónová šťáva, fruktóza, koření. |
Hmotnost | 350 g |
Hmotnost pevného podílu | 200 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Španělsko |
Skladujte v suchu a temnu. |