Královna stolních oliv z Andalusie spojuje svou jemnou chuť s charakteristickou chutí česneku a stává se z ní superdelikátní dopněk k bílým vínům.
Velikost: 180/220
Hijos de José Lou nejsou jen prémiové olivy ze španělské Aragonie. Je to poslání. Je to rodinná tradice, která se téměř sto let věnuje pěstování a zpracování oliv.
Historie společnosti sahá až do třicátých let dvacátého století, kdy podnikatel José Lou Royo, otec a dědeček současných majitelů, otevřel malý olivový podnik v Zaragoze. Během rekonstrukce v osmdesátých letech byl výrobní proces zmodernizován a sortiment rozšířen o další zeleninu.
A ačkoliv jsou aragonské Empeltre olivy srdcem podniku dodnes, nabídku tvoří i jiné odrůdy, široká škála okurek a marinované zeleniny. Nakládány jsou do výjimečných nálevů, tvořených podle tradičních i moderních receptů tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější zákazníky.
Firma José Lou je protkána úsilím, silou přijímat nové výzvy a nikdy se nevzdat svých principů. Jejich kořeny jsou tak silné, jako kořeny olivovníků, o které dodnes pečují.
Energetická hodnota | 646 kJ / 152 kcal |
Tuky | 14,75 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g |
Sacharidy | 3,26 g - z toho cukry <0,5 g |
Bílkoviny | 1,46 g |
Sůl | 4 g |
Alergeny | x |
Složení | Olivy MANZANILLA, voda, česnek, vinný ocet, sůl, zvýrazňovač chuti (E-621, E-635), regulátor kyselosti (E-330, E-270), konzervanty (E-202), antioxidanty (E-300). |
Hmotnost | 350 g |
Hmotnost pevného podílu | 190 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Španělsko |
Skladujte v suchu a temnu. |