Mozzarellart Scamorza ciliegina

Mozzarella Fior di latte neboli „mléčný květ“ je mozzarella vyrobená z kravského mléka. Výroba Scamorzy* probíhá podobně, jako u Mozzarelly. Narozdíl od nejznámějšího sýru se ručně vytvarované malé kuličky nakládají do slaného nálevu. Na povrchu se tak vytvoří pevnější film, díky kterému vnitřek lehce zraje a získává charakteristickou chuť. 

*Jedná se o velmi čerstvý produkt, proto skladujte při teplotě min. 2 °C a max. 4 °C. 

9190 Kč 200 g 459,5 Kč/kg

Mozzarellart Scamorza ciliegina

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Mléko
Složení Mléko, jedlá sůl, syřidlo, kyselina citrónová - regulátor kyselosti, sušina min. 40%, tuk v sušině min. 40%, sůl max. 1,5%.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 200 g
Čistá hmotnost
Doporučení

O VÝROBĚ

Země původu Česká republika
Výrobce Mozzarellart Bělehradská 237/11 140 00 Praha 4 - Nusle Česká republika

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě od 2 do 4 °C.

Mozzarellart je prvním výrobcem ručně vyráběné mozzarelly v Praze. Tento obchod a jeho koncept výroby je naprosto unikátní v celé České republice.

Motto, kterým se každý den řídí, je jednoduché - italská tradice, české mléko. Tato jedinečná formule umožňuje vytvářet sýry, které mají výjimečnou kvalitu a čerstvost. Každý den vyrábí mozzarellu, burratu, ricottu, scamorzu a mnoho dalších. I když mají všechny odlišnou chuť, jedno mají společné: všechny se vyrábějí bez použití konzervantů a dalších přidaných látek. Pouze nepasterizované mléko z místní farmy.

Mozzarella je druh potraviny, která je živá. Silně závisí na řemeslné zručnosti výrobce, kvalitě mléka a množství lásky a vášně, které do ní výrobce vkládá.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".