Středomořské olivy třech různých chutí mají jedinečnou a nezměnitelnou chuť a intenzivní vůni.
Jsou vynikající jako aperitiv nebo do pikantních pokrmů a slaných koláčů.
Společnost Casa Rinaldi se zrodila z italské vášně pro tradici v oblasti Emilia-Romagna, tedy oblasti známé jako kolébka parmské šunky nebo parmezánu, ale i rychlých aut - Lamborghini, Ferrari či Maserati.
Během svého podnikání rozšířila firma export i do světových metropolí a kuchyní špičkových restaurací. V roce 2010 získal ocet Casa Rinaldi titul „Nejlepší z nejlepších“ a dodnes zůstává silně zapsán v historii balzamikového černého zlata.
Výběr produktů se nedávno rozšířil o nejlepší italské pochoutky – extra panenský olivový olej, pesta a zeleninu marinovanou v oleji i octu.
Energetická hodnota | 979 kj / 238 kcal |
Bílkoviny | 1,6 g |
Tuky | 25 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,82 g |
Sůl | 2,4 g |
Sacharidy | 0 g - z toho cukry 0 g |
Alergeny | x |
Složení | vypeckované olivy v různých poměrech 50% (zelené, černé, Leccino), slunečnicový olej, koření, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová a kyselina mléčná, antioxidant - kyselina askorbová. |
Hmotnost | 270 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Skladujte v suchu a temnu. |
Země původu | Itálie |