Paštika s kampotským pepřem od Melememaso

Jemná paštika na bázi drůbežích jater, do které je přidán mix kampotských pepřů. Kampotský pepř je považován za jeden z nejlepších na světe a jemné paštice dodá krásně šmrnc.

11990 Kč 100 g 1 199 Kč/kg

Paštika s kampotským pepřem od Melememaso

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Mléko
Složení Kuřecí játra 42 %, vepřové sádlo 23 %, vepřová plec 14 %, máslo 12 %, vývar 5 %, brandy 2 %, mix drcených pepřů 0,5 %, sůl, koření.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 100 g
Čistá hmotnost
Doporučení Paštiku si nejlépe vychutnáte na kváskovém chlebu nebo jiném kvalitním pečivu.

O VÝROBĚ

Země původu Česká republika
Výrobce Melememaso - provozovna: Leopoldova 2138/16, Praha 4, 149 05

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě 0 - 5 °C.

Melememaso je malý producent prémiových pochutin. Tato prémiová paštikárna vznikla, asi jako všechny dobré nápady, díky souhře štěstí, náhody a nadšení. Honza s Tomášem jsou dlouholetí kamarádi a nadšenci do kvalitního a dobrého jídla. Tomáš prošel mnoha kuchařskými štacemi ve vyhlášených pražských kuchyních, až zakotvil na pozici šéfkuchaře. Honza naproti tomu pracoval v korporátu a úspěšně rozvíjel manažerskou kariéru v bankovnictví. Jednoho červnového večera se, oba znaveni každodenní rutinní prací, potkali na pivu. Tomáš přinesl na ochutnání svoji domácí paštiku. V tu chvíli se jim v hlavě zrodila velká myšlenka, jejich nový cíl, životní výzva. A právě tady to všechno začalo. Následovalo mnoho společných setkání, zkoušení, ochutnávání, porovnávání... Výstižné jméno Melememaso na sebe nedalo čekat dlouho.

Neustálé ladění a vymýšlení nových chutí je náplní jejich každodenní práce.

Odměnou za vynaložené úsilí bylo umístění v Britské soutěži Great taste Awards, též známé jako Gastro-oskary. Čtyři hodnocené paštiky dostaly toto prestižní ocenění s tím, že Husí paštika s Bordeaux získala ocenění nejvyšší a to 3 hvězdičky. S touto paštikou se paštikáři účastnili prestižního Galavečera vítězných produktů v Londýně.

Baví je to, jsou ve svém živlu, dělají to srdcem a snaží se paštikaření posunou na nejvyšší úroveň. Jestli se jim to daří, zvažte sami, ochutnejte!

nahoru
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".