Divella Máslové fazole vařené v páře

Velké bílé fazole vařené na páře jsou ideální pro přípravu gulášů, předkrmů, polévek, ale i k obohacení salátů.

25 Kč 240 g 104 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

O původu

„Dobré věci jsou vždy ty nejjednodušší. To je tajemství úspěšné společnosti.“ - Divella

Příběh středomořské legendy začal v roce 1890, kdy postavil Francesco Divella první mlýn na výrobu mouky v regionu Apulie. Místní obyvatelé, sousedé a přátelé si těstoviny tak oblíbili, že během několika málo let bylo potřeba rozšířit výrobní závod a dopřát delikátní produkt celé Itálii. Po druhé světové válce se staly těstoviny Divella symbolem kvality a chuti. Oblíbila si je celá Evropa a zanedlouho i svět.

Vedle slavných těstovin má Divella na svém TOP listu produktů i luštěniny vařené v páře. Suroviny pro přípravu splňují nejpřísnější standardy. Musí být chutné, dobře zpracovaná, energeticky vyvážené a vynikající kvality.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 285 kj / 68 kcal
Bílkoviny 4,3 g
Tuky 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sůl 0,35 g
Sacharidy 9,1 g - z toho cukry 0 g
Alergeny obiloviny obsahující lepek.
Složení bílé fazole, voda, sůl a antioxidanty - kyselina askorbová

O PRODUKTU

Hmotnost 400 g
Hmotnost pevného podílu 240g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku
Uchovávejte v suchu a temnu.

O VÝROBĚ

Země původu Itálie