Marmeláda  z červené cibule Tropea Calabria je proslulá svou zvláštní sladkostí.

Podává na toastu nebo na crostini, je vhodná k sýrům. Skvěle doplní pečené i vařené ryby.

173 Kč 300 g 577 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

O původu

Pokud vás láká kvalita a příjemný gastronomický zážitek, nemusíte sáhnout pouze po naší mražené rybě: gurmeti dobře vědí, že i ryba v konzervě může být skvělá. My v Boxxi jsme si nejvíce oblíbili tradičního italského výrobce Callipo.

Giacinto Callipo založil společnost v roce 1913 v Pizzo, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé zpracováním tuňáků. I po více než sto letech provozu je filozofie firmy soustředěná na kvalitu, transparentnost, jednoduchost přísad a respektu k přírodě.

Callipo používá pouze suroviny vysoké kvality a známého původu - Tuňák žlutoploutvý je ihned poté, co je vyloven v Atlantském oceánu, hluboce zmrazen přímo na palubě rybářské lodi a dopraven do města Maierato, kde má dnes společnost své sídlo a kde se tuňák zpracovává. Některé výrobky, jako filety z tuňáka, se vyrábějí pouze ručně a v souladu s nejpřísnějšími opatřeními pro bezpečnost potravin.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1100 kJ / 259 kcal
Tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 63 g - z toho cukry 58 g
Bílkoviny 1 g
Sůl 0 g
Vláknina 1,5 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny x
Složení Červená cibule Tropea I.G.P. Kalábrie (90%), cukr, ocet, želírovací prostředek

O PRODUKTU

Hmotnost 300 g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Itálie

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

nobold;Skladujte při teplotě do 25° C. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Chraňtě před teplem a přímým slunečním světlem.