Pokud vás láká kvalita a příjemný gastronomický zážitek, nemusíte sáhnout pouze po naší mražené rybě: gurmeti dobře vědí, že i ryba v konzervě může být skvělá. My v Boxxi jsme si nejvíce oblíbili tradičního italského výrobce Callipo.
Giacinto Callipo založil společnost v roce 1913 v Pizzo, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé zpracováním tuňáků. I po více než sto letech provozu je filozofie firmy soustředěná na kvalitu, transparentnost, jednoduchost přísad a respektu k přírodě.
Callipo používá pouze suroviny vysoké kvality a známého původu - Tuňák žlutoploutvý je ihned poté, co je vyloven v Atlantském oceánu, hluboce zmrazen přímo na palubě rybářské lodi a dopraven do města Maierato, kde má dnes společnost své sídlo a kde se tuňák zpracovává. Některé výrobky, jako filety z tuňáka, se vyrábějí pouze ručně a v souladu s nejpřísnějšími opatřeními pro bezpečnost potravin.