Konzervovaná soudková rajčata. Soudková rajčata jsou odrůdově nejvhodnějším druhem na přípravu omáček a jiných rajčatových pokrmů.
Nemají velké množství semínek, která přidávají nežádoucí kyselost a jsou velmi masitá.
„Dobré věci jsou vždy ty nejjednodušší. To je tajemství úspěšné společnosti.“ - Divella
Příběh středomořské legendy začal v roce 1890, kdy postavil Francesco Divella první mlýn na výrobu mouky v regionu Apulie. Místní obyvatelé, sousedé a přátelé si těstoviny tak oblíbili, že během několika málo let bylo potřeba rozšířit výrobní závod a dopřát delikátní produkt celé Itálii. Po druhé světové válce se staly těstoviny Divella symbolem kvality a chuti. Oblíbila si je celá Evropa a zanedlouho i svět.
Vedle slavných těstovin má Divella na svém TOP listu produktů i luštěniny vařené v páře. Suroviny pro přípravu splňují nejpřísnější standardy. Musí být chutné, dobře zpracovaná, energeticky vyvážené a vynikající kvality.
Energetická hodnota | 104 kJ / 25 kcal |
Tuky | 0,2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g |
Sacharidy | 3,9 g - z toho cukry 3,9 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,25 g |
Alergeny | x |
Složení | Cherry rajčata se slupkou, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti - kyselina citrónová, sůl. |
Hmotnost | |
Celková | 400 g |
Pevného podílu | 240 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. |