Černorybízový džem pasírovaný od Kvasničky

V jednoduchosti je krása. Tenhle džem Vás prostě dostane do kolen. VAROVÁNÍ: Je silně návykový

10490 Kč 200 g 524,5 Kč/kg

Černorybízový džem pasírovaný od Kvasničky

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 126 kcal
Tuky 0.30 g
Sacharidy 32.0 g - z toho cukry 17.0 g
Vláknina 0.3 g
Bílkoviny 0.4 g
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny
Složení 80 g černého rybízu na 100 g džemu, celkový obsah přírodních sladidel (cukru) ve 100 g výrobku je 20 g, pektin.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 200 g
Čistá hmotnost
Doporučení

O VÝROBĚ

Země původu Česká republika
Výrobce Džemy Kvasnička - Českobrodská 367 198 00 Praha 9

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Po otevření vždy do lednice nenechávat bez víčka. Vždy použít čistou lžičku.

U Kvasničky mají rádi čistou chuť jednotlivých druhů ovoce, a tak je nijak nemíchají ani nekombinují s kořením, alkoholem, čokoládou či jinými chuťově rušivými ingrediencemi. Navíc nízký obsah cukru dává v jejich džemech vyniknout přirozené chuti a vůni ovoce.

Vyrábějí domácí jednodruhové džemy s nízkým obsahem cukru – minimálně 80% ovoce jednoho druhu a maximálně 20 % cukru. Tyto hodnoty byly potvrzeny testy provedenými SZPI (Státní zemědělská a potravinářská inspekce). Džemy jsou bez barviv, aromat, ochucovadel či jiných zdraví škodlivých látek.

Svou nabídku Kvasnička rozšířil také pro diabetiky, maminky, co nechtějí dávat dětem cukr a pro ty z nás, kteří prostě cukr jíst nechtějí. Tyto džemy obsahují pouze jeden druh ovoce a jablečný pektin. Nejsou doslazovány ani umělými sladidly, ani v současné době marketingově propagovanými novými druhy sladidel – stévie atd … Je to prostě 100% ovoce.

nahoru
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".