Delikatesa z hlubin moří východního Atlantiku, zvaná také Carabineros nebo podle své výrazné červené barvy, která se nemění ani po tepelné úpravě, Gambero Rosso. Perfektně se hodí na gril. Z hlav a krunýřů lze připravit velmi chutný bisque. Někteří je přirovnávají k malým humrům. Nechte se zlákat touto delikatesou.
Zdroj ryby: Lovená
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | Obsahuje korýše a siřičitany. Může obsahovat stopy ryb a měkkýšů |
Složení | — |
Energetická hodnota | 354 kJ / 84 kcal |
Tuky | 1,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g |
Sacharidy | 0 g - z toho cukry 0 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 1,45 g |
Alergeny | Obsahuje Korýše a siřičitany. Může obsahovat stopy ryb a měkkýšů. |
Složení | Krevety karmínové 99,9 % (korýši), antioxidant (0,1 %) - disiřičitan sodný (E 223). |
Latinský název | Plesiopenaeus edwardsianus |
Obchodní označení | Krevety Carabinero, celé, neloupané, hluboce zmrazené, s ochrannou glazurou |
Hmotnost | |
Celková | 1000 g |
Bez glazury | 800 g |
Návod na přípravu | výrobek je určen k tepelné úpravě |
Upozornění | výrobek může obsahovat kosti |
Způsob produkce | Lov |
Kategorie lovného zařízení | vlečné sítě |
Země odlovu/odchovu | FAO 31 Středozápadní Atlantik |
Země původu | Surinam |
Veterinární schvalovací č. | uvedeno na obalu výrobku |
Zmrazeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. |
Uchování u spotřebitele | |
Chladnička 0 až 2 °C | 1 den |
Mraznička -6 °C | 1 týden |
Mraznička -12 °C | 1 měsíc |
Mraznička -18 °C a nižší | Viz datum minimální trvanlivosti |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
V dnešní době se se slovem udržitelnost setkáváme velmi často, mnoho společností tvrdí, že fungují udržitelně, ale nejsou transparentní ohledně svého výrobního procesu a nemají žádné certifikáty kvality.
Společnost Fisherman's Choice je zcela transparentní ohledně výrobního procesu výrobků a jsou spojeni s hlavními standardy kvality ve svém odvětví. Usilují o to, aby si i budoucí generace mohly pochutnávat na lahodných rybích a krevetových produktech.
Držením certifikace podle norem IFS Brokes, ASC a MSC značí, že berou udržitelnost, životní prostředí, bezpečnost, zdraví pracovníků, dobré životní podmínky zvířat a společnost ve vztahu k dováženým výrobkům velmi vážně.